Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

Förändringen sitter inne i dig själv!

Av Milla - 22 februari 2012 16:18

Hej hopp! 
Idag bidde det ingen promenad på förmiddagen! Jag tordes inte gå ut, Det har ju regnat på isen nu oxå!
Men jag vet inte, det kan mycket väl vara latmasken i mig som kände att det var bättre att stanna inne, jag är inte övertygad själv om att det var bara var halkan!
Men va fan! Man får ha sånna dagar, bara man är medveten om att det bara är sig själv man lurar med att hitta på ursäker till varför man inte tränar!
Man måste inte prestera 100 procent hela tiden men att ge upp innan man ens har försökt är inte ett alternativ i min värld!

Jag tycker att har man presterat så mycket man kan när det tar emot så ska man ge sig själv en klapp på axeln!
Då spelar det ingen roll av vilken orsak man inte orkar prestera. Gäller det smärta till exempel, har man som min mamma svårt att stå upp och träna, då kan man finna sätt att sitta ner och träna!
Har man ont i fötterna så kan man cykla, Är man trött så kan man ta i mindre, bara man gört!

Bara man gör träningen till en vana! Sen är det svårare att vara utan den!
Jag vet! Jag har varit där, sen började motivationen svikta pga diverse olika saker, jag lät latmasken ta över, och jag valde att låta bli att ta kontrollen igen! Det är den krassa verkligheten!
Jag menar människor som blivit av med både armar eller ben klarar ju av att leva, ta hand om sig själva, träna ja till och med att motivera andra att göra detsamma! 


Jag orkade promenera när jag var nyopererad! Då orkar jag fan i mig nu med!
Jag har källaren att gå i, eller upp och ner för trapporna! 

Egentligen finns det inga undanflyker eller ursäkter till att inte träna!
Är man sjuk så ska man inte träna hårt, men då får man istället tänka på vad man man äter!
Men ursäkterna till varför man inte kan träna avlöser ofta varandra hos de flesta som inte bara kan inse att det är just ursäkter! Man hittar på ursäker för själva ursäkten med tillslut!

Istället för att bara frigöra sig och känna att jag gör detta för min egen skull! Jag vill detta! 
För som sagt! En liten stunds träning är bättre än ingen träning alls!  

Det har ju inte bara att göra med träning, det är ju beträffande allt i vår omgivning! Rökning, alkohol, plugga, arbete...
Alltså jag lever ofta som så, Att bara jag har flyttat så kommer det vara lättare att ta tag i motionen, Bara jag för börja jobba ska jag börja äta regelbundet, om jag hade något att göra vore det lättare att sluta röka!!
NEJ! Det är inte så!!
Den ändå gången det är lättare att sluta eller börja med något är när man inser att det är bara jag som kan ta kontrollen! Det är bara jag som kan förändra! Vill jag förändra? Ja det vill jag! Ok, då sätter jag fart här och nu!
Inte när jag har börjat jobba, inte när jag har flyttat, Inte när jag gått ut skolan!

NEJ, Här och Nu! 


AAAH! Nu åker skorna på! Hare så länge! 

 
 

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Milla - 26 mars 2012 18:20

Idag var jag på återbesök på St Görans! Ett besök som likväl hade kunnat tagits på telefon, men nu är det gjort! =)Jag vägde mig! Totalt har jag tappat 27 kilo!Jag har tappat 22,5 kilo sedan flytstarten 12 januari! =) Jag väger numera 113 kilo! =...

Av Milla - 15 mars 2012 20:12

Idag var sjukskrivningen över, Eller egentligen igår man chefen tyckte att jag kunde börja med en ledig dag! =) Jag började dagen med frukost! Tog en rask promenad till Slagsta halv 7! =) Va kul att se allas miner när jag kom in i rummet! Alla hade f...

Av Milla - 12 mars 2012 20:54

Vilken fantastisk dag vi har haft jag och min grabb! Den började grinit från bådas håll men när jag beslöt mig för att gå ut i lekparken var tjurandet slut! Vi njöt av solens strålar från elva på förmiddagen till 15.30 på eftermiddagen! Med en liten ...

Av Milla - 12 mars 2012 08:44

Jag skulle vilje ge en viktrapport idag men jag kan inte! Min våg visar olika varje gång jag ställer mig där! Jag tog mina hantlar som väger ett kilo var, men det fattade inte vågen! Jävla skräp! Så jag måste sticka till vårdcentralen och väga mig......

Av Milla - 11 mars 2012 09:56

Imorse fick jag sova ut till klockan sju! Och ja, det var sovmorgon, Dennis vaknade före fem! Jag kände mig utvilad när jag vaknade! Pigg och glad! Hela familjen låg inne i sovrummet och hade lite mysmorgon när jag hade vaknat! Sen klev vi upp och kä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se