Senaste inläggen

Av Milla - 21 januari 2012 23:47

Nu ligger jag här ikväll Igen och kan inte sova, helt otroligt! Jag vet inte vad som är fel, ikväll är jag helt enkelt inte trött! Men ögonlocken är rätt tunga!

Jag är glad att jag har fått igång bloggen! Det känns kul att kunna skriva av sig det man tänker och känner!

Just för tillfället är jag tom, men det beror nog på att hjärnan har ställt sig i någon form av stand-by!

Första gången jag skriver från mobilen men det verkar ju gå bra! Skönt, då kan jag skriva när jag vill!

Då blir det ju även lättare för mina trogna läsare att följa mig! Inte för ett jag tror att jag kommer sitta på fiket ner på stan och berätta om dagens bravader!

Men jag tänker på tiden på sjukhuset till exempel! Eller på tåget till Skåne! Haha!Nu ska jag verkligen försöka sova!

Ny dag imorgon! Med nya möjligheter!

Gonatt och sov så gott! Kramen om!

ANNONS
Av Milla - 21 januari 2012 18:57

Nu ligger lill-killen och sover,  stora killen diskar, och jag gör nytta, Jag kollar ju hur många som har vart inne på bloggen! Haha! 
Jag dricker vatten, Jag börjar ledsna lite på vanligt vatten nu, Känns som att det växer i munnen på nå vis... Men två liter minst om dagen ska ner, vare sig jag vill det eller inte!
När jag inte dricker vatten, så dricker jag Naturdiet i olika smaker! Dessa är faktiskt goda, det kan jag fortfarnade säga efter över två veckors drickande, Inte illa pinkat!

Annars arbetar jag inom vården, jag trivs bra!
Idag funderade jag och mamma på om jag skulle byta karriär och bli författarinna istället, Kunde va nåt, Och dessa två yrken kan jag ju kombinera mä varandra, Eller i alla fall ha båda yrkena samtidigt! =)
Skämt åsido, jag hade faktiskt kunnat tänka mig att göra en själv biografi, Inte för allmänn beskådning i första hand, Men för mig själv! Jag har mycket tankar om livet, jag tror att jag skulle kunna hjälpa andra i min situation genom att skriva hur jag känner mig!
Bara en lös tanke, men samtidigt idéer måste ju födas för att kunna utvecklas! 

Förresten såljög jag, lillkillen sover inte, Han skäller på en isbjörn i sängen...

Åter på tappad tråd... 
Jag vill utveckla mig, men hur har jag inte kommit fram till än, Jag vill ubilda mig, men till vad? 

Jag vill jobba mä människor som på ett eller annat sätt har halkat snett i livet, Det behöver inte vara kriminella eller drogmissbrukare, utan jag vill coacha "vanliga" människor, till exempel, medmissbrukare eller kraftigt överviktiga!
Förstår du min tanke?

Jag ska finula på det ett tag till, Först ska jag opereras sen tar jag tag i skolbiten!

Nu ska jag ta och dricka lite mer vatten, Sen tar jag sista portion mat för dagen!
Nu ska vi se film, min fästman får bestämma vilken, Gonatt! =) 

ANNONS
Av Milla - 21 januari 2012 17:20

Här kommer bilder på mig, såkallade före bilder!
Jag kommer att med jämna mellanrum ladda upp bilder för att visa mina resultat!


Här väger jag 137 kilogram! =(
 


Detta är på nyårsafton 2011-12!  Jag väger 135,5 en minskning på 1,5 kilo! =) 
   


Jag vet att 1,5 kilo inte syns men detta är bara för att börja någonstans! =)
 Nu har jag tappat 7,5 kilo och det känns faktiskt!  =)

Av Milla - 21 januari 2012 15:49

Såg att 12 stycken hade hunnit vara inne på min alldeles nystartade blogg!
Hoppas att ni tänker stanna!  =)

Nu är det snart dags att äta,  eller dricka heter det, Jag är hungrig, Men den känslan va mycket värre igår, Igår tyckte jag riktigt synd om mig själv! Jag va bitter för att jag va hungrig!
Men idag känns livet ljusare!  Jag har annat att tänka på så då har det känns lättare!  

Nu trallar sareks nya skiva ur högtalarna, Ger lite sommar känsla!  

Till sommarn kommer jag att vara mycket mindre! Ååh, Jag har redan vart inne och kollat på google efter  sommarklänningar,  hittade ingen direkt favorit, men visst finns det många söta klänningar!

Nää, Nu svamlar jag bara! Beror på blodsockret, Haha!

Ha en bra kväll, Kanske kommer jag in en sväng till!  =)
 

Av Milla - 21 januari 2012 13:36

rkylningen lyser mä sin närvaro! Jag hatart!
Jag är så så less på att vara sjuk, Jag är helt förstörd!
Som jag sa i tidigare inlägg så ska jag snart genomgå en Gastric Bypass Operation, GBOP!

Jag fick min remiss skickad i november 2010, Som jag har väntat!
Innan min remiss blev ivägskickad har jag försökt måånga gånger att gå ner i vikt, Jag har tränat och bytt ut kosten till nyttigare alternativ, Men det har dessvärre alltid slutat med att jag har gått upp mer än vad jag gick ner. Jag nådde toppen på 134 kilo, då kände jag, hit, MEN INTE LÄNGRE!
Jag tog tag i mig själv och började gå hos dietist, tappade 25 kilo och livet lekte, Jag blev gravid och tjofs poff så vägde jag 124 kilo igen... Vid inskrivningen!
På förlossningen vägde jag 160 pannor! Dessvärre blev det akut kejsarsnitt 5 veckor för tidigt då vattnet gick!
Läkaren var bekymrad! I denna vikten kan det vara livsfarligt att operera. Han sa till mig med en bestämd röst, Gör Aldrig om det här igen i denna vikten! För din egen skull, dina barns skull men även för vår skull! Du utsätter dig själv för livsfara!
Dessa orden bär jag med mig varje dag! Jag tänker inte på det varje dag, men de finns hos mig! Jag hade kunnat dö på operations bordet, Aldrig fått se min son!
Vi hade änglavakt! Operationen gick helt utan komplikationer, Jag förlorade inte så mycket blod, Och efter bara 18 timmar var jag helt självgående! 
Min vikt på nu 130,5 kilo är inte att leka med, Det är livsfarligt att vara så här stor, Jag kanske inte ser ut att må dåligt, Jag kanske inte ens känner hur dåligt jag mår, Men i denna vikten förkortar jag mitt liv avsevärt, Och jag ger inte min son den uppväxt och det liv han förtjänar! Jag vill göra mitt yttersta för att ge honom det behöver och det är en mamma med god hälsa! En farmor till hans barn och en trygg framtid, utan den uppenbara faran jag lever mä nu! 
Jag är rädd för hjärtinfarkter och diverse, Inte just nu, Jag tycker jag lever ganska skyddad nu, Men jag är bara 27, Jag tänker 10-
15 år fram i tiden... Jag vill finnas! Jag vill LEVA!

Därför har jag efter noga övervägande valt att genomgå en magsäcks operation, Jag har varit skeptisk må du tro, Men efter att jag har läst i princip allt som går att läsa om denna operation, och pratat mä människor som har genomgått den både mä bra och dåliga erfarenheter! Jag har pratat direkt med personer och skrivits på nätet så känner jag mig trygg i mitt val! Jag känner att jag är stark nog att fixa det!!!


Remissen blev skickad i november 2010, 2 december 2010 fick jag komma på en överviktsföreläsning där de berättade hur operationerna gick till, det fanns flera olika och vilka de vanligaste komplikationerna kunde vara, De förklarade i siffror, de berättade varför vi människor blir överviktiga och, ja, de gick igenom det mesta!
När jag åkte därifrån var jag mycket skeptisk, Jag kände det som att de försökte sälja operationen till mig och då fick jag känslan av att det kanske inte är så bra ändå, Får de betalt för att operera?
Ja alla möjliga konstiga tankar fick jag! Ungefär som när Comviq kompis kom, Herre gud, Jag kunde inte tro att det va nästan gratis, jag va tvungen att få det bevisat för mig... Haha!

Jag ville inte opereras... Jag kände att jag klarar detta själv, Jag behöver inte lägga mig under kniven.
Men, nyfikenheten på hur det är att leva som opererad smög sig på, Jag började så smått att läsa bloggar, Gick senare mä i olika forum där operarade samlades för att dela erfarenheter!
Jag velade fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka....

Jag fick en kallelse till nyköpingslassarett, där läkaren skulle bedömma mig, och godkänna mig, den 8 september 2011! Förstå vilken lååång väntan!
Då hade jag bestämt mig för att göra operationen!
Jag fick inget gott intryck av varken sjukhuset eller dess personal, Jag upplevde det som att jag bara var en i mängden och blev stämplad som godkänd, Vilket jag fick fråga läkaren om, Hon svarade lite små spydigt att det var ju därför jag va där! Hon kollade inga bakrundsfakta mer än att hon frågade hur jag hade försökt gå ner tidigare!
Inga prover skulle tas eller så, SÅ, GODKÄND!

Det gav mig ett intryck av att de va oseriösa, Men samtidigt ville jag ju inte förlora chansen att bli opererad...
I slutet av september var det dags igen för en föreläsning, då var det inte min men jag följde med som stöd!
Då var jag väldigt påläst och hade pratat med många och upplevde då föreläsningen på ett helt annat sätt!
Jag skulle bara görat! Jag hade bestämt mig!

I november december 2011, ringde jag till nyköping och frågade när op blir av, Jag har väntat mer än ett år nu...
Då berättade kvinnan att jag har ett brev på ingång, där det kommer att stå att de inte kan genomgöra operationen på rimlig tid, så att jag kommer att bli remiterad till St Görans Sjukhus i Sthlm, De har ingått i ett avtal mä oss och detta kommer att gå fort!
Lyckan var total när brevet kom!

Den 19 December 2011 skulle jag infinna mig i hörsalen på St Görans Sjukhus!! Ytterligare en föreläsning...
Jag gjorde sällskap med en kvinna som jag lärde känna på ett av forumen jag var inne på!
Denna föreläsningen var den bästa! Jag fick ett gott intryck och läkaren började med att ge oss alla ett gott skratt för en post-it lapp hade fastnat på hans armbåge!
Kanske låter fjantigt men i en sån här stressad situation så måste man stanna upp och finna ro, jag tyckte det var roligt, Och han vart lite småröd när en åhörare sa det till honom, Det var roligast! Haha! 

Den 9 januari 2012 skulle jag infinna mig i provtagningen för att ta alla prov jag behövde!
Jag fick väga mig, vågen visade 135,5 kilogram! Måtten på magen var 148 centimetrar!
För att sedan träffa läkaren!
Jag hade ett bra samtal mä läkaren! Vi pratade mycket, Han beskrev mycket, Frågade massor av frågor och kände på min mage och lever, kollade på mitt kejsarsnitt!
Han frågade efter att vi pratat klart om jag fortfarnade ville ha operationen, Självklart, svarade jag!
Han sa att han väldigt gärna operar mig, Han tyckte att jag var kunnig, påläst, vis av andras erfarenheter och mentalt förberedd! Honom gillade jag!

Jag fick direkt efter mötet mä läkaren min tid för op! Asså!!!! Den känslan går inte att beskriva!!
Den 13 februari 2012 får mitt liv en ny vändning! NU köör vii så det ryker!

 Efter det fick jag träffa en dietist som sa åt mig att jag skulle flyta 4 veckor före operation, ja, egentligen va det läkaren som sa men ändå...
Så nu lever jag på naturdiet 4 st om dagen för att gå ner 8% av min vikt!

Jag har tjuvkikat på vågen, den visade 5 kilo ner redan! På måndag ska jag väga mig igen! Håller stenhårt tummarna på att jag kommer att lyckas, Har jag inte gått ner 10 kilo blir det nämnligen ingen op!Jag ska försöka att inte skriva så långt alla gånger, Jag har så jävla mycket att säga bara så det är därför! Haha!! Bättre att jag skrivert, än att jag tjatar sönder mina anhöriga!! 
Kramen om! <3

 


Av Milla - 21 januari 2012 12:43

Tittut!
Jag är en brud mä skinn på näsan och båda fötterna på jordklotet! Jag är öppen och delar gärna mä mig! 
Jag är mamma till en liten prins som fyller två 15:e februari!  

Jag är sambo till den vackraste mannen på jorden! Han är bäst!  
MIn familj är det bäääste som har hänt mig!


Jag kommer att blogga om det mesta som rör mitt liv! Livet ihop mä min familj, vänner, träning, slappande, festande!

Jag kanske kommer att lösenordsskydda vissa inlägg, Just bara av den anledningen att ibland behöver jag minnas vissa saker men alla människor i hela vida värlen behöver kanske inte veta det! 
Men just nu kommer den framför allt handla om Me, myself and I! 
Anledningen till att jag började blogga just idag va för att min sambo undrade om jag inte ville börja blogga igen!
Tanken påt har slagit mig många gånger den senaste tiden men jag har lixom inte fått arslet ur...!
Men just idag när sambon min förde det på tal när jag inte hade nåt annat att göra och behövde ha annat att tänka på så trillade det klockrent ner en blogg titel! Jag är nöjd!
För att inte låta för självgod så struntar jag i att säga att jag vet att många har väntat på denna dagen! Jag skriver skit bra, fängslande och humoristiskt! =) Så det där läste du inte just!


Och varför jag har tänkt påt den senaste tiden är ju för att jag ska göra en Gastric Bypass Operation den 13 februari!
Jag vill egentligen inte dela mä mig av en historia som alla andra, Utan mest vill jag skriva detta till mig själv! För att kunna gå tillbaka och läsa hur mina tankar va innan, under och efter operation!
Självklart väljer jag att dela med mig av min historia till gud och alla levande varelser som vill läsa detta, Men det beror på att jag är en människa mä ett väldigt stort behov av bekräftelse!
Jag vet att jag duger som jag är, Men jag gillar att få höra hur jävla bra jag är oxå! =)


Nu fick ni en bra presentation, Jag kommer med tiden beratta allt om mig själv! =)


Kommentera utavbara helvete nu, Det sporrar mig att skriva mer!! Haha!!
Presentation

Lämna gärna ett fotavtryck när du varit här!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Dåtid, Nutid, framtid! (,)  med Blogkeen
Följ Dåtid, Nutid, framtid! (,)  med Bloglovin'

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se