Senaste inläggen

Av Milla - 6 februari 2012 09:53

Imorse var jag iväg till vårdcentralen och vägde mig. Fan va kallt det var, Nu längtar jag till våren mer än någonsin, eller ja det är klartm När jag var gravid var jag beräknad till 19 mars, då längtade jag aningen mer! Haha! 
Han komm visserligen inte ens i närheten av våren, har kom 15 februari 2010! Då var det mer vinter och snö än jag någonsin sett! Kändes inte verkligt efter 11 dagar inlåst på prematuren! Surrialistiskt! =)
Det betyder i sin tur att Dennis får fira sin andra årsdag i livet utan sina föräldrar! Han får vara mä sin moster!
Kristofer kommer ju vara med mig på sjukhuset! Dennis lider inte av det, så det är ingen fara!
Vi kommer att fira honom senare, såklart ska han bli firad! =)=)


Snacka om tappad tråd.... Haha! Gjordet lite mä flit! 

Viktrapport:

 Vikt vid inskick av remiss: 140 kg

 Vikt före flyt: 135,5 kg

 Nuvarande vikt under flyt: 125,9 kg

Total minskning vid flyt: 9,6 kilo 


Total viktminskning: 
14,1 kg

Lyyyyycklig!! Bara 400 gram kvar till 8% minskning! Vilken var kravet för min operation!!
Jag som tyckte att 10 kilo på en månad lät mycket, Men tydligen inte!! =)=)


Ha en underbar dag!!!! =)=)  

ANNONS
Av Milla - 5 februari 2012 19:09

Idag kom moren min hit =) 
Hon sprayade ugnsrent i ugnen och sen var det hela igång! Jag hjälpte till fast jag inte hade nån lust eller ork alls. Jag kunde ju inte låta henne städa själv heller... Haha!
Spis, ugn, fläkt och runt om bliv rent! Jag diskade av gallret... Hahaha!

Vi samtalar mycket bra under städning. Det slutade med att vi kom fram till en hel inköpsliste mall till efter operation.
Vi fyllde kyl, frys, skafferi, städskåp och övrigt på en lista, sen ska det bara inhandlas...
Jag tömde frysen på det som var i, sen gick jag igenom exakt vad jag hade och la grönsaker längst ner, färdiga matlåder (som moren min har knåpat ihop åt mig till efter op...) i mitten, och kött överst! Sen va det fullt!
Jag såg att jag hade mycket mer mat än vad jag trodde... Haha! Tur att det va fryst, annars hade jag kanske inte kunnat låta bli!


Joo det hade jag! Nu är jag så taggad inför op! Att misslyckas nu är inte ett alteranativ! 
Jag kommer att fixa detta, jag ser inte nåt misslyckande framför mig!!
Framför allt av snacket idag med mamma! Det gjorde mig trygg i att jag kommer att klara det. Jag har gjort upp en strategi för hur jag ska sköta allt, innan kändes allt som i ett enda stort virr varr, och jag hade svårt att se mig själv lyckas i tanken, även om jag sa att jag trodde att jag skulle klara det så sa känslan mig att tänk om jag inte klarar det... Tänk om jag inte alls klarar livet som opad, när det väl kommer till kritan. Men idag kände jag trygghet och stabilitet.

Jag har en plan, jag tänker följa den!  

Sen vill jag bara säga att jag inte har träffat lillebroren min sen före pulverdieten, Det första han sa var, "Va smal du har blivit"! *Stolt* 
Nu menade han inte smal utan mindre, men jag blev lika glad ändå! Det värmer att höra det!
Min lillebror är bara 15, och ser mig som en fetmabulle även om jag nu har tappat åtta kilo, så ser han knappt det på min stora kropp, MEN! Han sa det! Han vet att jag vill höra det! Det värmer mig! Han är för goo! Nog ser han att jag har blivit mindre, det är inte så jag menar! Men jag vettefan om han hade reflekterat övert om han inte visste att jag höll på...
Han är nog rädd att jag ska ångra operationen, det har han sagt flera gånger, Han blir lite stressig över sjukhus och sjukdomar, och han är rädd att något ska hända mig. Jag förstår hans oro, Jag ska ringa honom direkt när jag har vaknat, Jag vill att han ska få höra min röst först! Jag tror det betyder mest för honom än någon annan! =)
Kristofer behöver jag ju inte ringa! Han är ju med mig!!  =)


Jag har fått nå dille på att bada i badkaret igen! Jag har alltid älskat att bada, men nu är jag inne i en period där jag vill bada varje dag! Sköönt! Snart ser jag skillnaden på magen när den får bada helt då vet jag att det händer grejer! Badkarstricket kallar jag det. =)

Har ont i höfter, rygg och allmänt seg, jaa, Jag tar ett bad nu mä!


Ha en god kväll alla sköna!   

ANNONS
Av Milla - 5 februari 2012 10:21

Idag vaknade jag på rätt sida! Jag är på bättre humör!

Jag dansade lite imorse det ledde till huvudvärk... Jag ska nog ta det lugnt! 

Men humöret är ändå bra! Kristofer och jag klev upp samtidigt imorse vid kvart över 8, Dennis väckte oss...
Vi har kramats och pussats mycket, Vilken härlig morgon!
Vi hjälptes åt att plocka undan och diska. Nu sitter vi alla tre vid varsitt håll! Dennis sitter och tittar på Rorri, Kristofer håller på med ett av sina projekt, denna gången med att göra om en resväska till en musikspelare! Coolt! =)
Jag sitter ju här förstås, Men det säger sig ju självt!


Mindre tandvärk idag, men fortfarnade där... Tröttsamt!


Snart kommer moren min och umgås! Myys! <3 

Av Milla - 4 februari 2012 20:47

Känner att det var dags för ett inlägg till, med Melodifestilvalen i bakgrunden.... Jag är inte överförtjust i konceptet längre, Låtarna är inge bra och jag vet inte varför jag ens låter det vara på, det hör väl till på nå vis... =) 

Idag har känslorna varit som en berg och dal bana! Morgonen började bra, förmiddagen började irritationen ta över, det gick över i någon form av glädje och jag la mig för att kolla på film, snyftade när det var sorgsigt, men det gick över i trötthet, jag sov ett par timmar, tandvärken blev värre, sen kände jag att jag ville börja gråta för att få ur mig allt...

Och det gjorde jag! Min bästa sambo, kom fram och gav mig en otrolig björnkram och jag grät som en bebis. Det var så skönt!  Han säger även att jag är vacker när jag gråter, det är kärlek det!  

Egentligen vet jag inte varför jag ville gråta, jag antar att det är stressen i mitt liv just nu... Jag gömmer mig när jag mår dåligt, Jag döljer det på bästa sätt! Nu har jag en sambo som ser mig varje dag så det blir lättare att släppa på trycket lite oftare... Förut så svalde jag det mesta, ryckte på axlarna och lät bli att känna tills bägaren var överfylld!
Nu låter jag det pysa ut oftare. Dock inte tillräckligt ofta, jag låter det oftare bli irritation eller ilska! Men det är de första tecknen på att jag behöver pysa ut....


Min hjärtas man tände levande ljus i vardagsrummet så jag fick lite extra mys känsla till melodifestivalen, visserligen kollar jag inte längre men tanker var fin, och det är den som räknas!
Om jag inte hade Kristofer i allt detta vette fan om jag hade klarat det!! Han är ett otroligt stöd!! Han får stå ut med så jävla mycket, but still going strong!!
Utan tvekan min livs kärlek!! Den här mannen ska jag bli gammal med!   
Men måste vi ligga mä varann??


Nu ska jag pussa han lite i nacken! Sen ska jag välja en film under den skahan få den äran att klia mig på ryggen och borsta mitt hår! =)=)

Ha en bra kväll!! =)    

Av Milla - 4 februari 2012 11:48

Jag mår bättre, men inte bra! Jag är slö och matt, och har en väldigt kort stubin!

Det med kort stubin hör väl egentligen inte ihop mä bihåleinflammationen i sig, Men orka mä nåt över huvudtaget!
Jag skulle kolla på film mä lillgrabben och hans far, somnade fem min in i filmen....
Gick och la mig och sov på sängen istället då rycktes min sambo mä i musiken han spelade, och tillslut kändes det som att baslådan låg under min säng, ok, jag går till överdrift, Det var flickan och kråkan som spelades, Men!!!
Väck inte den björn som sover! Jag är en stor fetmabullebjörn med aggressinons problem när jag blir väckt!!

Jag ville smälla nå hårt i huvet på han men jag lät bli.... Istället började käften gå.... Jag tror han hade föredragit nåt hårt i huvudet...

Nu har de dragit hemifrån för att umgås med Junnu, samuel och antagligen Jenny...
Skööönt! Jag hade velat följa mä om jag hade vart frisk, Men då skulle jag ha jobbat så det kvittar egentligen...

Nu ska jag lägga mig och glo på film oh låtsas att jag äter fruktsallad! =)
(Tänkte skriva pocorn, men jag kom på att det var jag inte ens sugen på...)

 

Av Milla - 3 februari 2012 21:07

Ååh, tänk vilken förbannad otur jag har! Bihåleinflammation! Så in i helvete jävla typiskt! 
Det började mä tandvärk i onsdags.... Idag när jag jobbade började halva ansiktet att pulsera, och började jag huvudet framåt så vart det ett enormt tryck mot pannan, gör ont bakom ögat och har känningar i vänstra örat!
Det kom sakteliga mer och mer under dagen, på förmiddagen när jag fick veta att jag borde ringa vårdcentralen så var det inte alls illa, jag tyckte det kändes lite drastiskt att ringa dit, men samtidigt efter som jag ska opereras inom så snar framtid så vågade jag inte chansa. Jag frågade kvinnan i andra änden om detta kommer att kunna påverka operationen, I hopp om att hon skulle svara, nej då det är ingen fara på taket. 
Det gjorde hon dessvärre inte, hon svarade att det får narkosläkaren ta ställning till. 
Inom några minuter började jag känna en kraftig smärta i mellangärdet, det sägs bero på ångest. Jag kände med hela mitt hjärta att om de säger att jag inte kan opereras nu så blir jag deprimerad!

Egentligen var det inte bihåleinflammationen som gjorde mig rädd, utan just det faktum att operationen står på spel, Det är ett jävligt högt pris att betala, känns som att jag har hela livet som insatts för tillfället...
Jag tror egentligen inte att det är några problem, jag tror de kommer att säga att jag är ju frisk nu, så det ska inte vara några problem...
Men orden ekar i huvudet, "det är upp till narkosläkaren att bedömma..." Det gav mig oro, vare sig det finns något att oroa sig för eller inte... 

Jag har alvedon i kroppen och kortison i näsan, Har även sköljt igenom näsan två gånger! Det va faktiskt inte så obehagligt som jag trodde...  Men, jag mår mycket bättre! Tandvärken är lindrad... =)
Chefen på bemmaningen tyckte absolut att jag skulle vara hemma och kurera mig! Hon kallade mig lilla gumman flera gånger till och med, Haha! Så jag lyssnar på henne!
 

En sak till... Jag använde för första gången i mitt liv nässpray mot förkylning, Det gav mig bihåleinflammation för första gången i livet!! Aaaldrig mer säger jag bara! Nu blir det nässkölj hädan efter!! Nässkölj is da shit! =)Nu blire sängen igen! Gonatt! 
 

Av Milla - 2 februari 2012 20:02

Sitter i min OnePiece och njuter efter badet! Väntar på att klockan ska bli nio så biggest loser börjar! 
Jag gillar det programmet, det ger mig motivation och inpiration!
Synd bara att det går så sent, Haha! Jag börjar bli gammal, jag blir trött före 20 nu för tiden! 


Imorgon är det jobb igen. Jag promenerar till och från jobbet, sen kan det hända att jag tar en promis till kvällen med, då har jag vunnit massor! 

Jag väljer att hoppa över vägningen på måndag, tror jag...
Jag kommer ändå väga mig på onsdag i Sthlm... Men får se, Nicke nyfiken i mig kanske inte kan hålla sig.... Haha!


Kom just på att jag får äta igen, det kommer att kittla dödsskönt i kistan!

Jag svamlar bara... Har inget viktigt att säga, ville bara skriva lite! 

Förkylningen vill fan inte ge med sig... Det stör mig... Börjar få tandvärk, det stör ännu mer....


Nää, jag ska inte uppehålla mina läsare nå mer.... Ha en bra kväll! =) 

Av Milla - 2 februari 2012 16:15

Jag gick upp tidigt imorse, tog en låång promend till TunaPark, Det tog 1 timma och tjugo minuter! Såå Jävla skönt!
Det var fint väder solen sken, dessvärre var det svinkallt så ingen värme på kinderna idag inte!

Men i år kommer jag får mycket färg om jag ska fortsätta promenera i denna mängden! Jag gillar det!

Det som var bäst med hela promenaden var mitt Stora fynd!!! 
Jag köpte ett par reebook skor i gortex och en addidas T-shirt som jag ska träna i sen, I storlek 38!! Haha! 
1400:- skulle det ha kostat. jag fick allt för 498:- Intersport hade visst bra priser idag!!  =)=)

Sen gick jag vidare in på TunaPark, frågade på triumf om de hade trosor med skjärt-inlägg med det hade dem inte!
Lindex och kappahl hade inte heller....
Jag är rädd att min skjärt ska försvinna helt efter op, jag menar  det är ju inte mycket till kärt nu, så det det kommer ju inte direkt bli bättre!

Sen tog jag en promenad till Gredby och drack vatten och åt lunch hos min mor!
Efter en och en halv timma körde hon mig till dagis och jag promenerade därifrån och hem!

När vi hade kommit hem dennis och jag så fick han lite banan, sen for vi ut i lekparken och åkte pulka! 
Första gången Dennis åkte pulka med mig, Faktiskt!
Men det har ju inte varit mycket till vinter heller! 
Men jag kan ju stolt säga att jag sprang upp och ner i backen och Dennis skrattade så han kiknade, både av att jag sprang och av att åka i backen! Haha!

Man får faktiskt energi av att göra av med energi!! Nööjd med dagen!


Ska diska sen tror jag bestämt att jag ska ta ett bad, nu har ju mensen gått hem till sig igen!! Häärligt!!

Ses senare, Haha!

 


Presentation

Lämna gärna ett fotavtryck när du varit här!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Dåtid, Nutid, framtid! (,)  med Blogkeen
Följ Dåtid, Nutid, framtid! (,)  med Bloglovin'

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se