Senaste inläggen

Av Milla - 24 januari 2012 16:34

Idag har Hurt-Hulda kommit hem! Så välkommen hon va då!
Jag tog en promenad från jobbet till centrum, vi hade P-möte!
Efter det tog jag en promenad till dagis mä! Det resulterade i nån timmes promenad idag mä!! Jag är nöjd, men slut!
Bestämde igår att jag skulle gå ikväll igen på telefondate mä min syrra men jag vette fan... Ryggen gör ansträngnings ont... Blir att lägga mig i badet igen, bäst att stänga av mobben så jag inte får ett ryck idag igen! Haha!

Humöret är inte det bästa men jag försöker hålla mig undan... Jag känner mig bara less....
Trött... Orkeslös..... Lätt irriterad.... Låter det inte gå ut över någon (i större utsträcknig...) men man känner att man helst bara vill gå och gömma sig!


Imorgon åker vi till Skåne jag hoppas att jag finner ro, och att jag kan behärska mig.... Jag ser fram emot semestern, ser fram emot att träffa alla igen! Men det kommer att bli tufft mä pulver skiten!! 


Ååh..... Packningen mä.... Heeeelt slut är jag!!
 


 

ANNONS
Av Milla - 23 januari 2012 21:15

NUUU(!!) Har jag vänt det negativa till positivt! =)

Nu govänner, ska jag tala om att jag kände mig down, inte mycket kunde få mig på bättre humör! 
Det gick ett tag, sen kom "låt mig bara va!!" känslorna igen!
Jag beslöt mig för att lämna familjen och slappna av i ett skönt varmt bad, vilket jag gjorde, dessvärre mätte jag midjan före vilket satte "lugn och ro" lite på spel då 4 centimeter hade hittat tillbaka(??).

Kristofer, fin som han är tittade in, släckte lamporna och tände levande ljus. Satte sig ner på golvet brevid mig och frågade hur dagen på jobbet hade varit, så jag kunde släppa det tråkiga...
Jag är inte lika fin, så jag började gråta i förtvivlan för att måttbandet och vågen hade varit dumma mot mig.
Tårarna gick ganska snabbt över och jag talade om för honom att jag vet att jag överreagerar, men att det känns bara så hopplöst just i stundens hetta, att jag vet att jag kommer få operationen ändå, Men att just där och då när maktlösheten tar över vill jag bara ha en Kebab Viking att sätta tänderna i, Inte för att det är kebab utan för att det innebär flera lager tugga!! TUGGA! Lixom bara skita i vilket för att det känns lönlöst att ens försöka!
Nu snackar vi sekunder av självömkan! Inte mer...!

Jag fick ett meddelande på telefon, min storasyster frågade om vi skulle ta en promenad, jag på min hemmaplan, hon på sin  men i telefon tillsamman!! 1,5 sekunds betänketid gav jag mig själv, knappt! Gav luren till Kristofer och sa åt han att skriva att jag är ute om tio minuter, sen ångra jag mig, Insåg att jag va lite väl optimistisk mä tiden eftersom ajg var tvungen att tvätta mig, hoppa upp ur badet torka mig och klä mig! Jag är snabb men inte såå snabb! =) 
Det gav mig en rask promenad i hela en timme och tio minuter! Jag gjorde mig själv såå stolt! 
nu skiter jag i vågen och kan sova gott!
Tusen tack Carolina! Du betyder!    


När jag hade kissat efter promenaden kände jag att jag va sugen på att ta en jordgubbs shake! Sen kom jag på mig själv, sugen på vaddå? Haha! Snacka om att bli botad!! Nu blire sääängen, Nä jag bara skoja, facebook först! Haha!

ANNONS
Av Milla - 23 januari 2012 18:20

Nu är jag inte sur längre, jag har vänt det till något positivt! 
Jag väljer att gasa fullt till nästa vägning! Dessutom som får jag vara övertygad om att det då ska vara resultat av guld!

Som jag sa inan det kvittar av vilken anledning det står still. Det stod still och det var det som var besvikelsen!

Idag var jag på ny arbetsplats! Jag hade handledning av en mycket trevlig tjej! 
Jag trivdes direkt, det var lungt och rofyllt, men vill man så finns det massor att göra! Det gäller bara att vara lite kreativ!
Dit vill jag tillbaka! Jag pratar inte mycket om jobbet, jag vill hålla jobbet privat, Haha!

Nu blir det ett bad och sen hoppar jag fan i bingen!

P.s Jag hade glömt att publisera dethär inlägget.... Och nu när jag gick tillbaka till datorn var jag irriterad igen... Idag är det ingen bra dag... Kvittar nog idag, Nya tag imorgon.... Nu: Bad....

 

Av Milla - 23 januari 2012 16:37

Vare sig det är normalt eller  vanligt att inget händer, om det är förkylningen som gjorde skillnaden eller om det var mensen eller båda två.... Så är jag sur som en citron!
Såå besviken! Det är så mycket som står på spel och jag kan inte förlora.

Jag hoppas med hela mitt hjärta att detta var en tillfällighet och att det till nästa vecka ordnar till sig!!  FAN!! Säger jag rätt ut!!
Det finns 7 tusen olika anledningar till att inte deppa, men jag säger bara sanningen detta känns förbannat tråkigt!!

200 gram hade lämnat min feta kropp.... Det är en bajskorv ungefär!  
Denna vägningen skulle det ju ha hamnat under 130.... Suck! =(


Fuck it....

Av Milla - 23 januari 2012 05:29

För i faan! Jag hade inte förväntat mig att jag skulle behöva kliva upp klockan  5 på morgonen!
Jag måste ta bussen 6.12 Det kändes som ett nederlag! Haha!

Tycker såå synd om mig själv att det är inte klokt! =(

Ha en bra dag! Kramen om!

 

Av Milla - 22 januari 2012 20:20

Haha,  jag kör ett inlägg till, ba fatt ja kan! =)

Hungern tränger sig på men ser på klockan att jag faktiskt få äta igen...
Jag är sugen på allt möjligt men håller mig strikt till dieten.
Idag visade min storasyster mig en app till mobilen, såå perfekt, tror jag. Jag började mä den idag så har inget att jämföra mä!

Man börjar med att lägga in sin vikt, sin längd, sitt kön! Sen lägger man in vad man äter och hur man motionerar vart efter man gört! Alla livsmedel finns mä i appen vilket gör att den räknar kalorierna man stoppar i sig under dagen, sen räknar den ut vad man generellt gör av mä för mängd kalorier i den aktivitet man valt. 
Idag har jag tydligen gjort av mä 2800 kalorier med mat inräknat! Snacka om att kunna se att något händer varje dag!
3000 kalorier det säger mig ingenting, Jag vet inte vad det är i kilon eller snarare gram säkert...
Men så länge det är minus på kalorikontot är jag nöjd!!  
I det låånga loppet borde det ju ge resultat.... Jaa, Nu bantar jag ju inför op men det kan säkert vara en bra hjälp till att sporra en att hålla igång! Jag menar man är ju resultat hungrig.

Jag är ju en riktig vinnarskalle så kan jag tävla med mig själv varje dag så skulle jag vara i himlen, Och ingen behöver stå ut mä mitt dåliga förlorar snack mer än jag själv! 

Kaloriräknaren heter appen ifall någon är sugen!

Imorgon ska jag börja på ett nytt jobb! Känns spännande!
Jag tänkte att jag ska gå hem därifrån, Det kommer att ta tid men det är det värt!

Jag ska ju väga mig imorgon oxå! En skum känsla säger att jag inte har gått ner ett dugg sen förra invägningen, måste vara för att det gick så fort "första" veckan! Jag undrar om det kan vara så att man samlar på sig vätska när man är sjuk/förkyld... Har mens mä, kan ju göra en lite extra svullen... Jag oroar mig inte eftersom att jag vet att jag kommer att nå mitt mål tillslut då jag har gjort helt rätt! Men jag bara känner så! Kanske en slags försvarsmekanism inför ett "mindre" bra resultat! Vad vet jag gamla räv! Men va fan, då har jag ju har gjort allt jag kunnat. Jag kan inte göra mer än att dricka de här sabla dryckerna! Jag är nöjd om det så bara står ett halvt kilo ner, Då äre det ju neråt i alla fall! =)

Nää, Fan nu ljög jag, då skulle jag lägga mig på golvet på vårdcentralen och sparka mä benen och slå mä armarna och kuta därifrån mä sprutande tårar!! 


I säng nu, ska kolla om jag är trött! =)
Naatti! 

Av Milla - 22 januari 2012 18:42

Hääärligt! Idag fick mina lugnor ny härlig frisk luft, nästintill avgasfri faktiskt! =)
Vi var ute hos systeryster mä familj i Ärla! Hon har en liten hund som skulle rastas två gånger när vi var där och jag var inte sen mä att följa mä! Vi hade kunnat gå mycket längre men då hade Molly fått stanna henna, det är bara en valp. 
Men 20 minuter ena gången och tretio andra, den andra promenaden bracha vi på lite, det var skönt ute!


Och självklart ville inte min fästman vara sämre så han tog en promenad nu på kvällen när vi kom hem. =)=)

Annars har det gått bra idag, jag trodde at det skulle vara jobbigt att komma hem till andra människor och veta att de sitter och äter men det gick jätte bra! Egentligen trodde jag att suget skulle bli starkare, Men icke! Jag är så fast besluten om att nå målet. Jag funderade inte ens över maten de åt, det bara flöt på...

Jag är mycket tacksam för att systra mi gödde min son idag, både lunch och middag!


På tal om det, Jag fick tolv portioner mat av modern min idag till Dennis! Såå perfekt att ha till efter operation, jag menar jag kommer ju kanske ha svårt att ställa mig och laga mat, i och för sig kan ju även jag äta av maten, det lilla kommer ju räcka gott och väl till mig! Perfekt!! Ska nog låta mamma ta över matlagningen i några månader!! Haha! Så lite som vi äter så är det ju bara att kasta åt na nån femtiolapp i månaden för besväret! Haha!

Hon skulle gilla att vara behövd min mor! Hon har ju bara stora barn nu! Klart hon ska få hjälpa till!  

(Provocerar lite mä femtiolappen för att få en kommentar i min blogg! Haha!) 


Kläderna börjar sitta lösare, Jag möter människor som inte sett mig på någon vecka eller två som kommenterar att magen krymper! Det gör mig jätte glad! =) 

Magen är ju mitt största bekymmer, det är ju den som är stor, otymplig och i vägen! Tjugotvå dagar kvar! Heeelt övermäktigt, dagarna bara rusar iväg! 

Nu ska jag plocka undan lite här i hemmet, Det ger lite kaloriförbrukning dä mä!

Ha en bra kväll, Kraam! 


 

Av Milla - 22 januari 2012 08:31

Jobbigt att inte kunna somna om längre, förut sov jag hur lätt som helst, det va bara att lägga ner huvudet på kudden så va det morgon nästan på direkten!

Men nu är den tiden förbi! Jag ställer ju klockan på åtta för att kliva upp och äta frukost! Blir så tokig rytm på maten annars! Och efter det kan jag inte somna! Ja om jag anstränger mig lite så skulle det väl gå, men orka anstränga sig tidigt på morgonen! Haha!


Jag mår bättre idag i alla fall! Är inte lika täppt! Kan va så att jag är på bättringsvägen! Vill dock inte ropa hej ännu!


Nähe, nu tänkte jag hoppa in i duschen! Tjingon lingon! Kraam!

Presentation

Lämna gärna ett fotavtryck när du varit här!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ Dåtid, Nutid, framtid! (,)  med Blogkeen
Följ Dåtid, Nutid, framtid! (,)  med Bloglovin'

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se